2010/05/18

Superstar

Tyyliasiat ovat olleet vähän paitsiossa täällä viime aikoina. Suoraan sanottuna ei ole kamalasti innostanut. Kesäkledjut tuntuvat kaikki kamalilta, lukuunottamatta helmoja, joita en arkena kovasti päälleni pue (plus välttelen töissä olkapäät paljastavaa yläosaa, vaikkei meillä pukukoodia olekaan). Tänäänkin olin täysin epäminämäisesti pukeutunut. Syytetään a) Helsingin aamuista harmaata pilvimassaa ja b) työmaakierrosta, jonne ei kannata koroissa lähtöä edes harkita. Mutta jotain muuta huomionarvoista asussa silti tuntui olevan.


Farkut. Ensimmäiset ostetut siniset farkut viiteen vuoteen. Minun on järjettömän vaikea löytää farkkuja, sillä aina kun ne istuvat reisistä, ne jäävät vyötäröltä löysäksi. Vastaavasti vyötäröltä mahdollisesti sopivat pantsit eivät hilaudu reisistä ylös millään. Kirotut läskit lihakset. Niinpä, kun muutama viikko sitten jälleen tuskastuneena sovittaessani Vero Modassa sattui käsiini kivannäköiset ja -tuntuiset farkut, nappasin ne mukaani. Enkä kadu.

Takki. Totesin, että vaikka kuinka rakastankin merirosvotakkiani, on se paremmin juhlatilanteisiin sopiva ja eritoten mekkojen kanssa käytettäväksi. Rento, arkinen pitkä takki oli siis puolittain hakusessa vaihtoehdoksi nahkarotsille. Stockmannin oma Zoey M. -merkki riemastutti hauskalla, lukuisia taskuja ja hupun sisältävällä anorakkihenkisellä viritelmällään. Ei tosin pääse kuvissa oikeuksiinsa. Nyt kun vielä saan ensi talveksi pitkän, lämpimän takin (vihreä Fjällräven kiitos), on takkivalikoimani oikeasti täydellinen. Joka lähtöön löytyy jotakin. Sen jälkeen uusia ostetaankin ainoastaan silloin, kun vanha kirjaimellisesti kuluu puhki.

• Supersöpö Star Wars -paita (H&M) on lahja Reiskalta. Like the colours I do!

• Baltsut ovat vuosia käytössä olleet Lacostet. Vaaleankeltainen väri on toki ottanut hieman osumaa, mutta siitä huolimatta nämä ovat kestäneet äärettömän hyvin. Ja ovat varsin mukavat jalassa.

• Joo, kampaajalle menoa voisi harkita. Systeri kyllä pätki pahimpia hapsotuksia jo pois, mutta värille voisi tehdä jotain. Oikeasti ovat leikkuusta huolimatta pidemmät, kuin miltä kuvassa näyttävät. Ja suoristuksellekin on ihan oikea syy: syntymäpäivälahja minulta itselleni. Khihihi.


Kyllä, valitsin tylsän mustan, vaikka ghd'ltä on juuri ilmestynyt sarja herkullisen värisiä muotoilurautoja. Pinkki olisi kuitenkin ollut se himoituin, enkä sitä äkkiseltään löytänyt kovastikaan Suomen hintoja edullisempana. Musta it is then. Ainakaan en maksanut turhia puntia väristä, ja musta nyt on klassinen valinta ;) Tilattu feeluniquesta.p.s. Neutron Star Collision (Love is Forever)!!!! Kieltämättä yllätyksetön veto, Musen parhaimmistoa yhdistetty yhteen biisiin. Nevertheless, jää päähän pyörimään helposti. Plussaa lopun piano-osuudesta sekä mahtipontisuudesta, joka toiminee livenä loistavasti.
p.p.s. Arcade Fire Suomeen!!!!

4 comments:

 1. Sama reisiläsk..siis lihasongelma on täälläkin, olen itse todennut Onlyn farkut sellaisiksi, joihin mun läsk..siis lihakset ei mahdu jättämättä vyötäröä lököttäväksi :D Se on oikeasti todella raivostuttavaa! Ehkä mä siksi viihdynkin lököttävissä haalareissa, jos täytyy housut valita :D

  Takki on muuten upea!

  ReplyDelete
 2. Mulla on suuria ongelmia sopeutua tähän helteeseen, kuljen samoissa vaatteissa kuin talvellakin mikä ärsyttää suunnattomasti, mutta jos laitan jotain kevyttä niin olo tuntuu alastomalta, hmph.. Vain huippumallit löytävät hyviä farkkuja, me muut joudumme etsimään niitä tuntikausia..

  ReplyDelete
 3. Takki on kiva! Täällä kans yks joka ei löydä ikinä farkkuja, siksi kuljenkin sitten tooosi pitkään niissä yksissä ja samoissa ja ostan kahdet samaa mallia...
  ps. neutron aikas yllätyksetön. petyin kyllä ehkä vähän...:( Onneksi mukaan oli ympätty kuitenkin reilusti mahtipontisuutta!

  ReplyDelete
 4. SAlka, voi piru niitä lihaksia ;) Yleensäkin oon todennut, että mistään teinien kovasti suosimasta kaupasta ei kyllä farkkuja löydy. Eihän nää muodotkaan oo samat ku 14-vuotiaalla ;) Haalareihin ei mua kyllä silti saa.

  Mikaela, pitää ilmeisesti ryhtyä huippumalliksi.. Ainiin, mutta siihen tarvitaan +20cm pituutta ja -20kg painoa. Hupsii. Ehkä siihen alastomuutenkin tottuu tässä kesän aikana!

  Riehu, tacks :) Onneksi legginsejä saa joka paikasta, ne on pelastus! Ei kyllä toi Neutron Star Collision muakaan hirmusti säväyttänyt, mutta toisaalta en odottanutkaan. Kun biisi on teineille suunnatun leffan soundtrackille tehty, niin jotenkin en ajattele että olisi edes harkittu mitään kikkailemista ;)

  ReplyDelete