2010/05/04

kph

Oulussa tuli vappuilun lisäksi juotua ystävien tekemää herkullista simaa, kuunneltua TeeKun laulantaa ja harmistuttua pannaripaikan aivan liian aikaisesta sulkeutumisesta. Uusi muistikorttikin piti käydä hankkimassa, kun olin taas jättänyt edellisen koneen muistikortinlukijaan, ja varakorttikin oli kameralaukussa (joka ei tietenkään ollut matkassa). Ehdin kuitenkin törmätä myös Bemaryyn, joka laajensi käsitystään Cafe Bisketin tarjonnasta. Mangoinen suklaakakku upposi hitaasti mutta varmasti. Oma mango-mandariini-smoothieni oli ehkä vähän pettymys (mandariinia ei olisi tarvittu ollenkaan!), mutta fetakierre oli maukas. Jälkeenpäin kiersimme parit kaupat ja yritimme vastustaa houkutuksia. Se onnistuikin enimmäkseen, lukuun ottamatta Non Boutiquesta pitkään himoitsemaani lasipallosormusta. Mutta kamoon, siinä on pohjapiirrosote kylpyhuoneesta, pakollinen hankinta!

Tällä postauksella ei ollut mitään muuta pointtia, kuin julkaista Bemun nassu :D Oli kivaa ja juttu luisti vaikka yöllisen junailun jälkeen allekirjoittanut olikin melkoisen puhki :)

10 comments:

 1. Siinähän sitä oli pointtia kerrakseen...eiku...:D

  ReplyDelete
 2. Pointtia tahi ei, sulle on mun blogissa kukkanen..

  ReplyDelete
 3. No kyllähän Bemu on ison pointin arvoinen :) :) Niin ja tuo sormus, se on hieno ja totta maar sulla pitää olla sellanen ku se liittyy sun alaan... tai jotain.... :) :)

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköinen muuten tuo kakkupala ekassa kuvassa... kuolaan täällä.

  Mutta asiana siis oli se, että kukkasia olisi tulossa tästäkin suunnasta :)

  ReplyDelete
 5. Ihana Bemu ja ihana on sormuskin :)

  ReplyDelete
 6. Minä sain pitkästä aikaa moneen vuoteen itsetehtyä simaa viikonloppuna ja se oli aivan mielettömän hyvää! Ja sormus on kyllä upea.

  ReplyDelete
 7. Vau mikä sormus ja mustavalkoiset kuvat ovat todella raikkaita!

  ReplyDelete
 8. hauska sormus ja ihanan näkönen toi fetajutska! mun sisko teki kans tänä vappuna ite simaa, nam :)

  ReplyDelete
 9. Bemary, haha :D Todella!

  Mikaela, kiitos!

  Hepa-Neiti, totta :) Ja ei tota sormusta todellakaan voinut jättää väliin..!

  Paivi, hyvää se taisi ollakin, täytyy itsekin ottaa ensi kerralla kun Ouluun ja Biskettiin eksyn :P Kiitos sullekin kukkasesta!

  Riehu, eikö ^____^

  Reiska, niinpä :)

  Chatrin, mä vähän tässä haaveilen että tekisin elämäni ensimmäistä kertaa simaa niin, että litkisin sitä sitten pitkin kesää :D Saapi nähdä..

  Nooruska, kiitos :)

  jenkku, tacks! Fetakierteitä ei liene kovin vaikea tehdä itsekään, luulisin.

  ReplyDelete