2010/05/20

Jam it!

Salainen leivontaystävä -rinki on saavuttanut suurta suosiota. Pääasiassa ruoanlaitosta ja leipomisesta kiinnostuneiden bloggaajien kesken vaihdetaan yllätyspaketteja, jotka sisältävät kaikennäköistä hauskaa aiheeseen liittyvää. Minusta idea on mahtava! Niinpä päätimme Henskiksen kanssa vaihtaa SLY-tyyppiset paketit keskenämme :)


Saamani paketti olikin runsas, johtuen osaksi myös synttäreistä. Aijai mitä kaikkea söpöä se sisälsi!

Cupcake-liina/pyyhe
Muffinivuokia, joissa on cupcakejen kuvia
Pinkkejä Marimekon servettejä
Fazerin sininen -suklaalevy
Piparmintun makuisia strösseleitä
Kookoshilloa
Kirsikkateetä
Kuorrutettuja hedelmiä ja pähkinöitä
Kinder Country -suklaapatukka (joka ennen kuvan ottamista hävisi jo parempiin suihin)
Kaunis keijuaiheinen 3d-kortti

Kyllä tuli hyvä mieli tästä paketista :) Omani on vielä lähettämättä (shame on me), koska siitä puuttuu jotain, mutten ole 100% varma että mitä... Enköhän kuitenkin saa sen vielä tämän kuun puolella lähtemään!

Jonkinlaista pakettirinkiä olenkin joskus harrastanut My Little Ponyjen kanssa, ja tokihan kaikkia tarroja ja kirjepapereita on tullut elämän aikana vaihdeltua enemmän kuin paitaa. Voisitko sinä ajatella osallistuvasi jonkinlaiseen yllätyspakettien ketjuun? Voisitko kuvitella tällaista esim. muotiblogien kesken?

15 comments:

  1. musta tommoset yllätyspakettiketjut ois mahtava juttu. riippuen tietty mitä läheteltäisiin. esim. tommoset sun saamat paketit ois mahtavia. mut sit taas johki vaatteitten vaihtoon en lähtis mukaan, koska jos ei tuntis yhtään toisen tyyliä ni ois hirveetä koittaa keksiä jotain ja sit se oisko toisesta ihan hirveetä.

    ReplyDelete
  2. kookoshillo?! haluun!
    mä oon suunnitellu et pitäis ehdottaa englantilaiselle ystävälle herkkupakettien vaihtoa, olis ihan parasta. tosin en sit tiiä mitä se tykkäis suomalaisista jutuista.. salmarisnapsi ja tervaleijonat ei ainakaan hirveesti tehny kauppaansa x)

    ReplyDelete
  3. Tuo kookoshillo on ihan törkeen hyvvää! nam!
    Ja saman sarjan passionhedelmähillo on kans taivaallista. (vink!)

    Ja Kinder Countryt on Kinder-perheen parhaimpia :)

    ReplyDelete
  4. Muotiblogeillahan oli salainen blogiystävä joskus! Oli ihan kiva juttu :)

    Kaikki noi on kyllä (kivoja)! :)

    ReplyDelete
  5. lotta, vaatteet olisikin kyllä hankalia. Mutta ehkä jotain pieniä asusteita voisi lähetellä, niitä saa sitten aina eteenpäin jos ei itseä miellytä :)

    jenkku, valitettavasti en tiiä mistä tota hilloa saa! Enkä oo vielä ehtiny maistaakaan :) Ooh, englantilaisia herkkuja olis kyllä niiiiin parasta saada. Suomesta kantsis varmaan laittaa vaikka sitä Fazerin mustikkasuklaata, sitä semmosta vähän 'hienompaa'. On tajuttoman hyvää :P

    rraisa, aijaa, pitääpä katella jos sattuis silmiin! Mä tykkään eniten siitä.. No siitä Kinder-patukasta missä on kamalasti ilmaa :D Ja semmosia pieniä lohkoja. Mut ei sitä ikinä raaski ostaa, liikaa hintaa verrattuna suklaan määrään. Tehäänköhän niitä edes enää, hm.

    Noora, ihan totta juu, olin unohtanut koko asian! :)

    ReplyDelete
  6. Hihiii! Mun pitikin ehdottaa sitä, että laitettais sitten toistemme paketeista kuvat blogeihin :> Tuota kookoshilloa saa hyvinvarustetuista ruokakaupoista :D Esim. täällä on Sokoksen yhteydessä sellainen ruokakauppa kuin Mestarin Herkku, joka on niinku S-Market, mutta siellä on vähän paremmat valikoimat :)
    Toivottavasti noi hedelmät ja pähkinät maistui, otin niitä vähän kaikenlaisia ihan summanmutikassa :o

    ReplyDelete
  7. Henskis, hehee tottakai kuvat ;) Aattelinki, et eiköhän tommosia hilloja jostain Stockalta löydy. Pähkylät oli hyviä!! Eritoten ne jogurtti-auringonkukansiemenet ja sitte ne hassut vaaleenpunaset pavut :>

    ReplyDelete
  8. Oi tuollainen yllaripakettivaihto ois aivan ihanaa, sehan tuntuu varmaan ihan joululta! Luulenpa vaan ettei taida postimaksut Skotlannin ja Suomen valilla houkutella ketaan (eika kylla valttamatta allekirjoittanuttakaan) yllarivaihtoon. Harmi juttu sinansa, mina kun rraaakastan joulua! :(

    ReplyDelete
  9. mie osallistuin joskus pari vuotta sitten salaiseen leivontaystävä-rinkiin sekä myös salaiseen askarteluystävä-rinkiin, oli oikein kivat kokemukset! :) voiskin taas joku kerta muuton jälkeen osallistua. :)
    harvoin tulee kuitenkaan itselleen ostettua mitään erikoisempaa leipomusjuttua.

    ReplyDelete
  10. Tuohan olisi ihan hauska idea! muistelen kanssa että joskus oli se salainen blogiystävä-juttu, mutten itse osallistunut siihen :) Tosiaan parhaiten ehkä toteutuu jollain asusteilla, koruilla tai kosmetiikalla, vaatteet voi olla riskipeliä. Tai onhan noikin tavallaan!

    ReplyDelete
  11. Mulla on tota hilloa (ja passionversioo) ihan sittarista tai prismasta ostettuna. Oli aika namia puurossa tai sit murojen ja maustamattoman jugun kanssa.

    ReplyDelete
  12. ravenwaves, nii ^___^

    Elli, ovat kyllä Suomen sisäisetkin postarit sen verran hintavia, etten usko Skotlannista tulevan ihan hirmuisten paljoa ekstrakustannuksia.. :/ Tai voihan sitä sitten yrittää lähettää ihan pienen paketin, sellaisen, joka kulkee pehmustetussa kirjekuoressa vaikka. Ilmottele jos haluat vaihtaa :D

    veeveeveera, joo, paljon helpommin saa kokeiltua uusia juttuja, kun tarvikkeet niihin kannetaan kotiovelle! :D

    sarakissa, toki kaikki on riskiä, jos ei ihan täysin tiedä mistä toinen tykkää. Mutta sitten voi yrittää koota mahdollisimman monipuolisesti kaikkea :) Onneksi esim. blogeista saa aika hyvin selville toisten mieltymykset!

    norppa, aa ok :) No enpä kyllä tiedä edes missä täällä on lähimmät marketit, varmaan jossain minne ei ihan ratikalla pääse x) Ja joo! Kookosjogurttia!!

    ReplyDelete
  13. Ne hassut vaaleenpunaset pavut oli muuten jotain mustikkajugurtti-juttuja :D En muista enää tosin mitä niiden sisällä oli...

    ReplyDelete
  14. Henskis, aijaa! Pitääpä yrittää pitää silmät auki :) Fredalla taitaa olla lähin Punnitse&Säästä, ehkä siellä on..

    ReplyDelete