2010/05/29

Heartbeats


Toisella taholla Paivi kyseli rockballadien perään. Tämä innoitti minua kokoamaan aiemman mp3-listani myös Spotifyhin. Kollektiivista tosin tuli oikein kunnon sekasikiö ja tyylilajeja löytyy laidasta laitaan. Niiden maailmankaikkeuden upeimpien biisien joukossa on myös rockin ja popin klassikoita, joiden esittäjiä en normaalina päivänä kuuntele lainkaan. On kulttiballadeja, rakkauslauluja, muuten vaan mahtavia hitaanpuoleisia biisejä sekä kunnon synkistelyyn sopivia ralleja. Jokaiselle jotakin.

Vaikkakin moni tärkeä jäi tietokannan epätäydellisyyden vuoksi puuttumaan (Apulanta - Odotus, Apulanta - PVC-unelmia, Bush - Swallowed, Innpeach - Don't look at these; muutamia mainitakseni), voinee tästä listasta nauttia anyhow. Ulkona on harmaata ja sateista, kädessä jättimäinen teekuppi, seurana jylhä yksinäisyys. Täydellistä.
Kuva: crazy4franz

PSSSST. Spotifyllahan on nyt myös Open-versio, johon ei tarvita kutsua lainkaan. Rajoituksena siinä tosin on 20 tunnin kuunteluoikeus per kuukausi. Mutta jos et Spotify-tunnuksia vielä omista, tsekkaa tämä vaihtoehto!

9 comments:

 1. Päätin kokeilla, ja jokusen biisin jo kuunnelleena voin todeta että erinomainen lista! Hyviä klassikoita ja lukuisia itelleni uusia tuttavuuksia. Thumbs up!

  Ja Apulannan PVC-unelmia = <3

  ReplyDelete
 2. pitää pistää joku ilta kuunteluun :)

  ReplyDelete
 3. Ihana lista, kiitos! Oikein sopivaa tähän tän hetkiseen muuttoangstiin.

  Ja silverchair, aah <3 en oo koskaan tavannu muita jotka on tienny koko bändiä. Tulee ihan teini-ikä mieleen ja ex-poikakaveri..

  ReplyDelete
 4. Sinut on haastettu via Oola.

  ReplyDelete
 5. Kiitos Bubble biiseistä :) pistän ne tarkempaan kuunteluun ensi viikolla, kunhan taas olen töissä ja Spotifyn äärellä paremmin.

  ReplyDelete
 6. Suvi, toivottavasti miellyttää :)

  poskisuudelma, kiitos! Tosiaan jäi noi Apulannat harmittamaan, teiniangstia olis tarvittu kehiin :/

  jenkku, laitapa :)

  amma, ole hyvä! ;) Silverchair on kyllä huippu, kuunneltu yli 10 vuoden ajan ja nähty livenä kerran<3 On kyllä vähän marginaalinen täällä pohjoisessa.

  Oola, iik, haaste!

  Paivi, no problem :) Toivottavasti noista löytyy sunkin listallesi jotain!

  ReplyDelete
 7. Kiitti listasta, mä kuuntelen aina mielelläni näitä bloggareiden spotify-listoja! :)

  ReplyDelete
 8. Riehu, jee, ollos hyvä! :)

  ReplyDelete