2010/10/05

Cherry on Top

Sain sekä Mollylta että Suvilta söpöt kirsikkatunnustukset! Kiitos paljon :)


1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle
2. Kerro 3 asiaa, joita rakastat
3. Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

Inspiroivia blogeja on niin paljon, että tekee todella tiukkaa jakaa kirsikoita vain viiden kesken. Teknisesti voisin toki jakaa kymmenellekin, mutta mihin sekään riittäisi... Ei mihinkään. Jos kuitenkin pysytään Suomen rajojen sisäpuolella ja niissä vähän uudemmissa tuttavuuksissa, etteivät tunnustukset tästä osoitteesta menisi aina samoille ihmisille, listataan vaikka seuraavat:

Arjen mausteista kertova blogi, joka ei kuitenkaan kerro mistään arkisella tavalla. Kauniita kuvia sekä miellyttävästi ja inspiroivasti kirjoitettua tekstiä.

Tähän olisi melkein voinut laittaa myös Jämäkäpälöintiä-blogin, niin samanlaisia molemmat ovat, mutta silti kumpikin aivan omia persooniaan. Arkea, populaarikulttuuria, pukeutumista, matkustelua ja aimo annos veikeyttä.

Paljon musiikkia ja elokuvia lämpimällä, ei liian vakavalla otteella.

Harvemmin päivittyvä, mutta ideoita myös tähän päähän tuova blogi, jonka kirjoittaja tuntuu ottavan elämästä kaiken irti.

Musiikkia, pohdiskelua, elämää - kaikkea mielenkiintoisesti, muttei mitään liian vaikeasti tai hienostellen. Eroaa positiivisesti muista siinäkin mielessä, että seuraamani blogit tai bloggaajat ovat yleensä melko naisvoittoista väkeä.


Sitten ne 3 asiaa, joita rakastan. Taidan tällä kertaa luetella erilaisia yhdistelmiä:

Aurinko ja vesisade yhtäaikaa. Olen niitä ihmisiä, jotka tykkäävät puhua säästä. Oikeasti. Pidän erilaisista säätiloista, pyrin pukeutumaan aina edes jotenkin niiden mukaan ja ilmastonmuutoksen myötä lisääntyvät ääri-ilmiöt ovat kaikessa kauheudessaan kiintoisaa seurattavaa. Paras säätila, joka peittoaa jopa helleauringon, ensilumen ja hillittömän syysmyrskyn, on kesäisen aurinkoinen vesisade. Sellaisella säällä ainoa tarve on päästä ulos hyppimään, vaikka normaalisti vihaan sateessa kastumista (minua ei ole tehty sokerista, mutta hiukseni on). Valitettavasti tänä kesänä tämä ei toteutunut kertaakaan.

Marjat, jäätelö ja vaahterasiirappi. Kellekään tutulleni ei varmasti tule yllätyksenä se, että olen perso makealle. Pullat, piirakat, kakut ja eritoten suklaa, you name it. Ainoastaan tavalliset karkit, perinteinen täytekakku ja keksit ovat epäkiinnostavien herkkujen listalla (toki poikkeuksia löytyy). Koska pyrin yhä enenevissä määrin kohti viljatonta (gluteenitonta) ja lisäaineetonta ruokavaliota, moni makeannälän tainnuttaja jäänee historiaan - ja sitä myötä toivottavasti myös vatsakivut. Anyways, jätski ei sekään ole ehkä ihan parasta masuraukalle, mutta onneksi sen voi jättää tästä supermaukkaasta jälkiruoasta halutessaan pois. Samoin vaahterasiirapin tilalle käy hyvin kinuskikastike. Namskis ja maiskis!

Villasukat, iso kuppi teetä ja hyvä kirja. Mikään ei voita kylmien ilmojen hemmottelurituaalia. Sitä, kun käpertyy lämmittelemään villavaatteiden, viltin ja teemukillisen kera ja nauttimaan hyvästä kirjasta. Elokuvakin menee, mutta jostain syystä se ei luo samaa tunnelmaa. En omista sohvaa, joten käpertymisen kanssa on välillä vähän niin ja näin, mutta hätätapauksessa paikaksi käy lähes mikä vain. Täydellinen hetki vain oman itsensä kanssa.


Rakastamani kuva on nähty täällä ennenkin, mutta näytettäköön se toistamiseen. Maailman rakkain bändi, Placebo, on tullut nähtyä muutamaan otteeseen livenä, mutta vain yhdeltä keikalta olen saanut siedettäviä kuvia. Kyseessä on Provinssirockin vuoden 2009 setti. Lääh-listan huippupaikalla killuvaa vokalisti Brian Molkoa ei ihan hillittömän usein nähdä nauravissa tunnelmissa, joten kuva on siinä kategoriassa ainakin omien arkistojeni harvinaisuus. Valokuvataiteen kannalta katsottuna parempiakin otoksia on, mutta tästä tulee aina niin hyvälle mielelle!

9 comments:

 1. Pari uutta hyvää blogivinkkiä, vaikka alussa olikin meille molemmille tutut tyttöset ;O) Mutta hei, sää, asia josta avokkini on myös sairaalloisen kiinnostunut, eikä mua jaksa vähempää kiinnostaa ;O) Minäkin pidän ääriolosuhteista mutta se että katsotaan säätiedotukset on mulle jo liikaa ;O)

  ReplyDelete
 2. Jippiijippiijippii!!!! :D Tämä teki hyvää, varsinkin sen jälkeen, kun juuri eilen menetin yhden lukijan, kiitos ihana! ^____^

  ReplyDelete
 3. Minäki pidän erilaisista ilmoista, ja niiden ihmettelystä ja ihailusta. Myrsy on kyllä yksi suosikeista (vaikka se kesähelle on silti ykkönen). Vuodenajat tuo kivoja erilaisia ilmoja (mutta talvi on aivan liian pitkä varrattuna kesään).

  Villasukat, tee ja kirja/elokuva on syksyllä ja talvella ihana yhdistelmä.

  Ja ihana Brian Molko. Oon niin rakastunut. Hieno kuva hänestä.

  Ja kiitos, kirje tuli perille. Teet pääsee työpaikalle piristämään muutamaa kylmää päivää ja Johnny Deppit korviin.

  ReplyDelete
 4. Mikaela, haha, säätiedotteet on mun pakkomielle, en voisi elää ilman!! :D

  Chatrin, ihanaa jos ilostutti ^___^

  Suvi, vuodenajat saisi vaihtua vähän nopeammin, niin ei kyllästyisi. Jos vaikka kierto olisi niin, että jokaista vuodenaikaa olisi kaksi kertaa vuodessa.. Hmm. Kivaa että palkinto tuli perille, ja Brian Molko on kyllä ihana aina ;)

  ReplyDelete
 5. Hei, kiitti maininnasta ja kiva saada uusia blogivinkkejä! :) Ihana tuo kuva Brian Molkosta!

  ReplyDelete
 6. Vau, suuren suuri kiitos tunnustuksesta! Sai kyllä varmaan ihan punan nousemaan poskille. Kiitos <3

  ReplyDelete
 7. Riehu, no problem! ^___^

  Jenni, ollos hyvä :)

  ReplyDelete
 8. Hei kiitoksia tunnustuksesta. ♥ Oma blogisikin on ehdottomasti niitä maailman kirsikoita!

  ReplyDelete
 9. Suvi, ole hyvä, ja vastaavasti jättikiitos noista sanoista! ^___^

  ReplyDelete