2010/10/28

Valon Karnevaali

Huh mikä viikko. Jokainen päivä venyy pitkälle iltaan kuin purukumi, tarttuu aivosoluihin ja hermoratoihin siinä määrin, että unta saisi vetää palloon vuorokauden ympäri eikä edes riittäisi. Täytyy siis pärjätä alle kahdeksalla tunnilla. Ohjelmaan on kuulunut kaikenlaista treeneistä bloggareiden tapaamiseen - kaupassa ei ole ehtinyt käydä, siivoamisesta puhumattakaan, mutta onneksi melko lähellä siintelee jo kokonainen viikonloppu. Yllättäen sitä vain aina kerää juuri niille suunnittelemattomille vapaapäiville kokonaisia vuoria erinäisiä rästiin jääneitä tehtäviä, joista sitten saa tehtyä balttiarallaa yhden prosentin. No ei se mitään. Ainoa vaan, että viikon ajalta lukematta jääneet postaukset odottavat sitten luultavasti muutaman sadan kivana ryppäänä minua Bloglovinissa huomenna ;)

Sen verran pitää nipistää aikaa, että saa vihdoin parin viikon takaiset Linnanmäen Valokarnevaalin kuvat nettiin saakka. Pimeyshän saapuu päivä päivältä aikaisemmin ja valon määrä on minimissä, joten pienikin tuike piristää. Tuossa samaisessa tapahtumassa tuli käytyä viime vuonnakin, nyt vain eri seuralla, eri kameralla ja ilman ranneketta. Tässä tulos.

(Kuvat uploadattu Flickristä, sieltä löytyy lisää niin näitä kuin viime vuotisiakin kuvia! Olisi hienoa, jos jaksaisi siirtyä kokonaan Flickrin puoleen myös blogikuvien suhteen, laatuero kun on oikeasti ihan järjetön.)


Linnanmäki 01

Rolling

Circular rainbow

Edge

Hypnotic

Wheee

Fire & Ice

Vuoristorata

The Big Wheel

Töölö by night

I ♥ carousel

12 comments:

 1. Onpa tosi hienoja ja taiteellisia kuvia taas!!

  ReplyDelete
 2. Oooh! Hienoja kuvia. Katsoin myös Flickrissä olevat :)

  ReplyDelete
 3. Todella upeita kuvia! Oi, Linnanmäellä on tunnelmaa....

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia! Erityisen huimalta näyttää tuo kolmas, mikä laite siinä sitten lieneekään (en ole käynyt Lintsillä useampaan vuoteen, joten en ole ihan perillä uusimmista(?) tulokkaista).

  ReplyDelete
 5. No niin, meni sit taas sekin ohi. Missä pussissa sitä oikein elääkään? Ja mä asun kuitenkin muutaman sadan metrin päässä Lintsiltä!

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia! Minua harmitti kun tuo koko homma meni ihan vahingossa ohi... eilen keskustassa käydessäni huomasin mainoksen tuosta, ja viime viikollahan se jo oli. Höh, olisi ollut kiva käydä!

  Tsemppiä kaiken kiireen keskelle, sitä kiirettä ja moneen suuntaan repeämistä on nimittäin liikkeellä ;-)

  ReplyDelete
 7. Pois tuollaiset kuvat :D. Tänään juuri tuskailin parvekkeella kontallaan, kun omasta kamerasta loppuu valovoimat kesken ja järkkäri on tällä hetkellä ulkomailla >;<. Hihi, sydänpokeh <3.

  ReplyDelete
 8. Kyllä on hienoja kuvia. Syksyllä valot on yks mukavimmista jutuista. Kun ensimmäiset katuvalot alkaa syttymään ja taivaalla alkaa näkymään tähtiä.

  ReplyDelete
 9. Kiitän kaikkia kommenteista! :)

  Alva, kolmannessa kuvassa on entinen Enterprise, joka oli muutaman vuoden Lintsiltä poissa ja palasi sitten uudestaan. Nykyäänhän laitteilla on suomenkieliset nimet, joita en tähän hätään muista.

  Heidi, siinä vieressä minäkin asun, ei oikein voinut jäädä karnevaali valoineen huomaamatta :)

  Paivi, ensi vuonna sitten taas! :) Lintsillähän on jotain jouluhärdellejäkin, mutta ovat sitten enimmäkseen lapsia varten.

  Panda, anteeksi :D Bokehia oon nyt kokeillut ensimmäisiä kertoja, sydämistä huomaa että oon leikannut ne ihan itse pikku kätösin saksilla - vähän on repaleiset reunat xD

  Suvi, ehdottomasti! Ja kynttilät<3

  ReplyDelete
 10. Ompa upeita kuvia. Itse en osaa pimeällä kuvata, pitäisi varmaan joskus opetella. Onko muuten sydän-bokehit käytössä, vai katsoinko ihan väärin? :)

  ReplyDelete
 11. Jutta, kiitos! Mä taas tykkään kuvata pimeällä aika paljon :) Vaatii toki edes jossain määrin tukevan alustan. Ja juu, bokeh-kokeilut ovat alkaneet, kiitos siitä linkistä!

  ReplyDelete