2010/10/19

Christina's Farm

Kun kerran vuodessa kokoontuu tietyllä ystäväporukalla yhteen, saa aina nauraa kippurassa huonoille jutuille, pällistellä herkuista pinkeää mahaansa, tuijotella (tällä kertaa kauhu-) leffoja ja leikkiä kameralla. Kiitos tyttöset, eritoten emäntä!! Iso ikävä teitä jo nyt.

Kotimatkalle sain suunnitelmista poiketen autokyydin, jota siivittivät vierailu mummua katsomassa, Juustoportin herkut sekä vanhat aarteet. Antony & The Johnsonsin juuri ilmestyneeltä Swanlights-levyltä (joka btw on mie-le-tön) riistetty otsikko sopii teemaan sikäli, että viimeinen ikkunakuva on isoäitini pihapiiristä, kodista, jossa hän ei valitettavasti pysty enää asumaan.


Kuvan otti Henskis

 

 Kuvan otti Reiska

10 comments:

 1. Antony and the Johnsonsin uusi ON mieletön! <3

  Voi ei, niin surullista kun isoäidit ei enää pysty asumaan kodeissaan. Meilläkin on ollut sitä :(

  ReplyDelete
 2. Parasta on kun yhdistää ystävät ja hyvän ruoan. Meillä päin arvostetaan sitä tosissaan. Kuka kaipaa baariin, jos tarjolla on hyvää ruokaa ja seuraa ihan kotosalla?

  ReplyDelete
 3. Aivan mielttömiä kuvia! Näistä tuli ihana fiilis.

  ReplyDelete
 4. Henskis, no niiiii!!

  W, se on kyllä jotain todella, todella kaunista<3 Ja kaipa vanhuuden mukana tulevat asiat vain ovat, no, väistämättömiä :/

  Chatrin, just näin!! Baarit on ihan typeriä, niissä ei voi melun vuoksi keskustella, juomat on kalliita ja örisijät puhaltelee korvaan. Kotona rennosti juhliminen on parasta.

  Nooruska, kiitos!!

  ReplyDelete
 5. Oot sie vaan niin hyvä kuvaamaan! Ei voi muuta tokaista. =)

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia. ^^ Pitkän päivän jälkeen mukava piristysruiske. Kiitos!
  /Hannele

  ReplyDelete
 7. Ikävä on :( Tuo viimeine kuva on minusta aivan upea, oot jotenkin saanut siihen sen haikean kauneuden ja surumielisyyden vangittua.

  ReplyDelete
 8. Siis tosi kauniita kuvia! Ja nuo kaverikuvat on upeita. Sekä sun pirteän värinen takki.

  ReplyDelete
 9. Joa, huu, punastun mut kiitos ö___Ö

  Hannele, kiva kuulla!!

  Reiska, niinpä :< Kiitos, mä en oo oikein tyytyväinen kontrasteihin (sais olla haaleemmat mut en saanu muokattua mieleistäni), mutta värit on jees.

  Riehu, kiitos paljon :)

  ReplyDelete