2010/10/25

Mainio Maanantai

Otsikkoon viitaten: kerrankin! Maanantait ovat aina olleet (sunnuntaiangstin ohella) maailman tympiinnyttävimpiä päiviä kaikessa harmaudessaan ja väsyneessä ärtyneisyydessään. Tämä päivä on kuitenkin poikkeuksellinen, sillä The National -liput lämmittävät virtuaalisessa taskussa. Oi onnea!!

Kaksikymmentä minuuttia ennen lippujen myynnin aloitusta kannattaa alkaa panikoida ja hakata näppiksestä äf-vitosta. Minuuttia yli yhdeksän ei kannata huomata, että Tiketti on tapojensa mukaisesti täysin juntturassa eikä anna tehdä yhtikäs mitään. Onnekseni olin hätävarjelun liioittelemiseksi loggautunut myös Lippupalveluun, jossa ruuhka oli minimaalinen - kenties siksi, että varaamisen sijasta liput piti ostaa samantien ja lähetystapanakin oli ainoastaan liian monta euroa maksava postitus. Mutta kun tilaa useamman lippusen samalla, eivät ylimääräiset kulut ole niin kirpaisevat.

Nyt pitäisi vielä jaksaa odottaa maaliskuuhun - bändin kaksi kertaa livenä nähneenä voin sanoa, että täydellisyyttä hipovaa meininkiä on luvassa. Eikä keikkapaikkana oleva Kulttuuritalo voi ainakaan pahentaa kokemusta.
* Terrible Love on aiemmin tänä vuonna ilmestyneen High Violet -albumin avausraita ja yksi lätyn parhaimmistosta.

12 comments:

 1. Yhdyn onneesi <3 Ainoastaan Lippupalvelun yksin jaettava 8 euron toimituskulut kirpaisee (kun ei ollut varautunut moiseen...ja luuli että voi vaan varata), onneksi kaikenlaisten kommellusten jälkeen voin vaan olla onnellinen että hakkasin tarpeeksi paljon sitä Lippupalvelun varausta. Kuten sinä. (Silti: Tiketti prkl, Lippupalvelu prkl..) Nyt vaan odottamaan, että kummatkin saa lippunsa turvallisesti perille.

  ReplyDelete
 2. Minä myös iloitsen kanssasi, seisomakatsomolippu kourassa <3 Tai no, virtuaalisessa kourassa :) Mulla kävi vähän samalla lailla, ensisijaisesti olin Tiketin sivuilla lippua ostamassa mutta eihän ne muuta kuin junnasivat vaan, onneksi olin tosiaan tajunnut avata Lippupalveluunkin yhteyden ja sieltä klikkailin omakseni lippusen. Kyllähän tuo lipun hinnan yllättävä nouseminen noista toimituskuluista johtuen hieman kirpaisi mutta hei, pakkohan tuonne oli päästä hinnalla millä hyvänsä!

  ReplyDelete
 3. Äh, täällä ei liput lämmitä :( Uskomatonta että kukaan tuntemani henkilö ei päässyt läpi, itse en päässyt edes yrittämään työpalaverin takia. Jostain lippu täytyy metsästää, nyt meni vain vähän hankalammaksi..

  ReplyDelete
 4. <3

  P.S. Sanavahvistus "nation" :D

  ReplyDelete
 5. J ja Jenni, kyllä tähän onneen kannattaakin yhtyä ♥ Nyt vain peukut pystyssä ettei Itella sählää!!

  Riikka, voi ei :/ Kannattaa yrittää peruutuspaikkoja, ne kai vapautuu yleensä viikko varsinaisen myynnin jälkeen eli ens maanantaina.

  Reiska, <3 ja :D

  ReplyDelete
 6. Oletko kuullut My Chemical Romancen kahta ekaa levyä (I brought you my bullets you brought me your love & Three cheers for sweet revenge) ollenkaan?

  ReplyDelete
 7. Anonyymi, en ainakaan muista kuulleeni, mutta eipä tuo MCR'n tuotanto niin kovasti koskaan ole kiinnostanutkaan. Joten on vaan voinut jäädä tutkimatta koko asia. Täytyy tsekata löytyiskö Spotifysta, kunhan tässä ehtii!

  -- Cancer tosin on siis kaunis kappale (ja olisi kauniimpi, jos sen laulaisi joku muu kuin Gerard Way.. ;)

  ReplyDelete
 8. Tsekkaa ja tutustu ihmeessä, koska on surullista että perustat haperon mielipiteesi bändiä kohtaan vain _uusimman ja puhtaasti paskimman_ levyn perusteella (jossa kokeiltiin jotain aivan uutta/erilaista bullshittiä kun ensimmäisillä levyillä), kun varsinkin Three cheers for sweet revenge on yksi aikansa parhaimmistoa ja yleisenkin mielipiteen mukaan aivan järkyttävän upea levy. Kuuntele ainakin se ilman ennakkoasennetta ennenkuin voit sanoa että et pidä bändistä ;)

  Koska Black Parade ei todellakaan ole yhtäkuin MCR. Oksennan tälle mielipiteelle..
  En meinaan kestä sitä että joku bändi lytätään raskaasti, vaikka ei olla koko tuotantoa edes ikinä kuultu. Laulaja on asia erikseen.

  ReplyDelete
 9. Anonyymi, mutta noinhan se menee, jotain kautta mielipide on aina muodostettava.. Maailmassa on niin paljon musiikkia, ettei kaikkea ehdi kuunnella niin perusteellisesti kuin haluaisi, erottaakseen jyvät akanoista. Moniltakin bändeiltä voi vain se yksi levy olla hyvä ja sykähdyttävä, ja toki se on sääli, jos ei missään vaiheessa elämäänsä siihen törmää :) Mutta niin käy joskus.

  Ja siis minähän en täysin lyttää bändiä, olen kuunnellut Black Paradenkin läpi useammin kuin kerran, ja monissa biiseissä on oivaltavia koukkuja (ja laulan vähän liikaa niissä mukana, eh). Ei vaan oikein ole minun juttuni. Suurin kompastuskivi taitaa olla nimenomaan herra Way, jonka ääni ja laulutapa eivät iske.

  Mutta mutta, eiköhän tässä tämän viikon aikana ehdi tsekata noi aiemmatkin levyt läpi! :)  p.s. Ymmärrän kyllä täysin pointtisi, mulla on aina suuria ongelmia kun ihmiset haukkuvat Hansonin maanrakoon ;D Itse fanitin sitä joskus muinoin ihan kympillä, ja mielestäni ihmiset, jotka sanovat sen olevan poikabändipoppia, voisivat hivenen sivistää itseään. Pojat (tai nyk. miehet) kun ovat todella lahjakkaita muusikoita ja kaukana poikabändistä. Mutta toisten käsityksiä asioista on välillä niin vaikea muuttaa, huok :)

  ReplyDelete
 10. No näinhän se tietysti on.. mutta juuri tuon vuoksi: sivistä sinä musiikki-ihmisenä itseäsi ainakin Three cheers for sweet revengen verran, yllätyt varmasti, etkä välttämättä huonolla tavalla ;)

  ReplyDelete
 11. En sano muuta kun MATT BERNINGER ja sen ääni, joka saa pöksyt kostumaan!!!1


  (Ja edelleen kiitän lipusta ja tuun varmasti kiittämään vielä aika monta kertaa. Vähän eri asia nähdä nuo Kultsalla (kentältä!!) kuin jossain festareilla)

  ReplyDelete
 12. Anonyymi, testataan :)

  Darsi, NO NIIN!! Johan tässä saa tuskissaan pyöriä kun vielä niin monta kuukautta täytyy odottaa :P Huhhei. Kultsaa parempaa paikkaa ei tässä maassa olis kyllä ollut!

  ReplyDelete