2010/10/14

Pöllöjen elokuva

Parisen viikkoa sitten jäin Tennispalatsin portaissa kiinni söpöihin pöllöjulisteisiin. Ne promosivat uutta Legend of the Guardians / Legenda Suojelijoista -animaatioelokuvaa, joka kertoo urheista pöllöistä ja heidän matkastaan löytää myyttiset Suojelijat, jotka ovat ainoa toivo pöllökuningaskuntien pelastamiseen pahiksilta Puhdasrotuisilta. Klassinen tarina siis, mutta ah niin eeppinen. Ja pääsi heti katsottavien listalle! Olen viime aikoina jännästi pitäytynyt poissa IMDb'n Jim Sturgess -sivulta, minkä vuoksi olin täysin unohtanut herran mukanaolon tässä pätkässä. Joten sen, että ihastuin pöllösiin oitis ilmankin tätä tietoa, täytyi olla kohtalo! Muista äänistä odotan eritoten Hugo Weavingia, Matrixin legendaarista Agent Smithiä (vaikka hänet nähdään myös LOTRissa Elrondina, minulle Weaving tulee aina olemaan ilkeämielinen superagentti).

Leffaa löytyy niin 2D- kuin 3D-versiona, dubattuna tai ilman. Näytöksiä on pienen tutkailun jälkeen kuitenkin yllättävän huonosti, jos haluaa tiettyä versiota katsomaan. Koska ensi viikon aikatauluihin ei tuntunut mikään oikein sopivan, tein äsken äkkipäätöksen lähteä pöllöilemään tänään.

Jos eivät satumainen kerronta tai ääninäyttelijät kiinnosta, antavat trailerit osviittaa siitä upeasta visuaalisuudesta, joka valkokankaalla odottaa. Tähän väliin monta isoa huokausta. Esimakua antavia trailereita on useampia, joista alla oleva on mielestäni paras. Sitä on tullut tuijotettua muutamaan kertaan kirjaimellisesti tippa linssissä. Joo ihan normaalia toimintaa taas...

5 comments:

 1. Mä oon ihastellut jo mainosta, mutta tää traileri oli aivan mielettömän upea! Varmasti ihana kokemus visuaalisesti.

  ReplyDelete
 2. Oli kyllä mieletön!! Oi että. Tarkempaa juttua luvassa lauantaina :)

  ReplyDelete
 3. Ei saa sitten spoilia :D!

  Oih miten ihanalta tuo näyttikään <3. Ja kuinka symppistä voi olla, pöllöjä pääroolissa ^^. Olen tykännyt aina pöllöistä, varsinkin Harry Potter -kirjoissa ja leffoissa ajatus postipöllöistä on niin söpöä että ihan itkettää :D.

  Menetkö katsomaan 3D? Minä en ole käynyt vieläkään katsomassa yhtäkään 3D pätkää.

  ReplyDelete
 4. On takuulla 3D:nä upeen näköstä, oon itekki miettiny ekasta trailerin näkemiskerrasta asti että tää on mentävä tölläämään teatteriin.
  Mutta miksi, oi miksi tuo musiikki on näissä aina tuota samanlaista xD Sama soundtracki ajais jokaisen eeppisen leffan sävel-puolen...kutakuinki

  ReplyDelete
 5. Panda, koitin kovasti olla spoilimatta - pääasiat juonesta piti toki kertoa, mutta monta pientä olennaisuutta jätin pois ;) Kävin katsomassa 3D:nä. En kauheesti tykkää koko hommasta, mutta tässä leffassa se toimi!

  Pia, haha, toi biisi on kyllä niin käsittämättömän eeppinen, ettei oikein muuta oo voinutkaan valita.. Mutta se on vaan tässä trailerissa, itse elokuvan musiikki on erilaista :)

  ReplyDelete