2010/10/08

Greedy FlySaatoin eilen eksyä Hulluille Päiville flunssapäissäni. Tai no, siitä ikävästä sarvikuonosta on yllättäen ollut paljon hyötyä ja flunssaoireet ovat vähentyneet rajusti, mutta ei se silti tarkoita, ettenkö olisi mieluusti sairastanut tämänkin päivän vielä kotona... Ihan vielä en nimittäin terveen kirjoissa ole.

Lähdin siis hakemaan Filippa K'n mekkoa, koska vuoden takainen lähes samankaltainen ostos on ollut runsaassa käytössä ja niin, oikeastaan se on täydellinen, ja ajattelin, että sen rinnalle olisi kiva saada vähän erilainen yksilö. Paitsi että aika moni muukin oli tajunnut villaisen mekon ihanuuden ja kokoa sai metsästää sovituskoppien palautusrekeistä jonkin aikaa, osoittautui malli loppujen lopuksi minulle ihan pöljäksi. Tässä vaiheessa päässä alkoi kihistä. Jokainen tuntui pitävän sitä omaa kulkureittiään ja kiirettään tärkeimpänä ja töni toisiaan. Näin siis naisten vaateosastolla - monessa muussa kerroksessa oli onneksi huomattavasti väljempää ja mukavampaa. Muutaman turhan One Way -sovituksen jälkeen suuntasin lompakon turmion kehtoon eli Akateemiseen kirjakauppaan. Seitsemän kirjaa ja elektroniikkaosastolta viisi leffaa - ihan kiva, vaikka kaikki eivät itselle olekaan.

Myös Herkku sai osansa syyskuun palkastani, kun oli pakko käydä hakemassa tuoreita hedelmiä ja mansikoita, aaverahkaa sekä puna-ahventa. Viimeisestä syntyikin maittava ateria kera pähkinäisen perussalaatin (check the picture). Ahventa olisi tosi pitänyt maustaa näemmä enemmän. Tapanani on ylimaustaa kaikki, mutta tuppaan unohtamaan, että kalaa ilmiselvästi ei voi ylimaustaa. Makoisaa se oli silti.

Tänään uhmaan flunssan rippeitä tekemällä töitä ja suuntaamalla elokuviin. Have a nice friday y'all, palataan astialle huomenna!


p.s. Aamuinen hierojalla käynti alkaa tuntua jännästi jäsenissä, kun ne jumahtavat uudelleen kiinni. Toinen etureiteni oli kuulemma yhtä könttiä, eikä siitä erottanut niitä neljää lihasta, jotka siinä pitäisi olla :D Joo-o, voisi kai sitä käydä hierojalla vähän useamminkin...

5 comments:

 1. Oiskohan se mekko sopinut sit mun vartalotyypille kerta sulle ei? Viimeks kun oli toisinpäin. No, kävin kurkkaamassa niitä iltapäivällä ja jäljellä oli vain XL:iä ja ihan niin köntti mie en sentään ole. Säästyipä rahat. Meiltä molemmilta.

  ReplyDelete
 2. Hannie, voipi olla, ei tuntunut ainakaan mun kurveille sopivan :/ Eihän sitä tiijä. Mutta saa sillä rahalla muutakin kivaa.

  ReplyDelete
 3. Oon tosi huono ostaan mitään muuta kalaa kuin lohta. Joskus tulee ostettua savusiikaa, joka on parasta ikinä. Yritän muistaa seuraavalla kerralla tuota ahventa.

  ReplyDelete
 4. Ihanan näköinen annos, mmm!

  ReplyDelete
 5. Suvi, niin mäkin! Korkeintaan tonnikalaa purkissa. Ahven oli Hullujen päivien tarjouksessa, mutta totesin, että täytyy sitä kyllä ostaa useamminkin :) Harvoin vaan jaksaa mennä keskustan isojen kauppojen kalatiskeille, lähikaupassa kun ei yleensä oo juuri muuta kuin sitä lohta (jos ei halua jotain silliä purkissa yök). Savusiika on kyllä namia, mutta vähän liian suolasta mun makuun. Ihan kaikista parasta on loimulohi<3

  Chatrin, maukasta se olikin ^___^

  ReplyDelete