2011/03/16

2011 / Maaliskuu

 
Peter Sarsgaard
John Peter Sarsgaard (synt. 7.3.1971, Belleville, Illinois) ei ehkä ole sellainen henkilö, jota pidettäisiin yleisellä mittapuulla to-die-for komeana. Kuten tammi- ja helmikuiden herrojen kohdalla, Sarsgaardiltakin kuitenkin löytyy karismaa vaikka muille jakaa. Kiinnostavin ominaisuus on kuitenkin ääni, joka on pehmeä ja unenomainen. Kun Peter lukisi iltasatua, nukahtaisi varmasti samantien. Ellei sitten pinnistelisi hereillä sen vuoksi, että haluaisi kuunnella ääntä loputtomiin... Ensimmäinen kosketukseni Peteriin oli Rautanaamion Raoul. Silloin pidin hahmoa jotenkin ärsyttävänä nössönä, mutta onneksi Sarsgaard on saanut muitakin, usein mainstreamista poikkeavia rooleja todistaakseen lahjansa. Yksi lemppareistani on ehdottomasti Alan Troy elokuvassa Jarhead, Merijalkaväen Mies. Maaliskuun hottis on naimisissa Maggie ’Jaken sisko’ Gyllenhaalin kanssa, ja parilla on yksi yhteinen tytär Ramona. Tänä vuonna Peteriä voi nähdä sci-fi-pätkässä Green Lantern yhdessä Ryan Reynoldsin kanssa.3 comments:

 1. On tosiaan karismaattinen vaikkei "perinteisen komea":) Ja Maggien kanssa ovat niin ihana pari!

  ReplyDelete
 2. Onhan se söpö.

  Mutta tosta ÄÄNESTÄ! Oon luullut olevani maailman ainoa ihminen, joka on kiinnittänyt siihen huomiota. En siis niinkään sen ihanuuteen, vaan siihen että se on erittäin samanlainen kuin John Malkovichilla!!!

  Häiritsee mua oikeesti kaikissa miehen leffoissa. :) Mitä mieltä oot?

  ReplyDelete
 3. aini, niin ovat!! Toivon, että ne ois yhdessä ainiaan, hih :)

  tiinanen, Sarsgaard on kyllä aika ihis ;) Ja se ääni, nimenomaan! Ja kyllähän se on tosi samanlainen ku Malkovichilla, mikä mun mielestä on yksi syy miksi kyseiset herrat sopivat niin hyvin isäksi ja pojaksi Rautanaamiossa :D Mutta ei se kyllä mua häiritse :)

  ReplyDelete