2011/03/13

Rainbows and Pots of Gold

Valo ulkosalla lisääntyy ja asukuviakin tulee jopa silloin tällöin napsittua. Koko talvi onkin mennyt enemmän tai vähemmän turvavaatteissa: mustassa ja harmaassa, villakerroksissa, kaikessa sellaisessa mitä nappaa käsiinsä helposti aamulla, kun ei puoliksi aukaistuilla silmillään jaksa tutkia kaappeja yhtään enempää kuin on pakko. Ja jos päällä onkin vaihteeksi ollut jotain kuvaamisen arvoista, ei iltaisin tee mieli kuvata yhtään mitään jättimäisillä ISO-arvoilla. Otetaan sitten kerralla vahinko takaisin!


Leffabloggari-illassa ja Ikeassa. Eri päivinä siis, mutta sama musta trikoomekko päällä. Kyseinen rätti on perusvaate, joka löytyi heräteostoksena joulun jälkeen Vilasta. Pussimainen helma kyllä luo enemmän mahaa ja takapuolta kuin olisi sallittua, mutta mitäpä sitä pikkuasioista välittämään... Selässä on rivi ihania pieniä nappeja.


Manboyn levynjulkkarit. Sumuisia kuvia, joiden perusteella näytin lähes inhimilliseltä keikalle lähtiessä. Samaa ei voi sanoa illan lopusta - flunssa, valvominen ja meikkien hienoinen leviäminen takasivat itkuiset silmät -efektin.


The National. Keikka henki jotenkin kesää, joten asu piti valita sen mukaan. Kukkamekko ostettu viime kesänä Edinburghin TopShopista, kaulakoru Anne-Julie Aubryn tuotantoa, niin kaunis ♥ Pokat mummun vanhat, Reiska kuvausrekvisiittaa.


The Ark. Näkeehän sen jo paidasta! Joka on hankittu joskus kolmannen levyn kiertueella. Kultahame piti laittaa ihan vain Olan muistoksi, meikki sitten samoilla sävyillä.


Kahvilla & leffassa. Kevätfiilis jatkuu, joten piti kaivaa seilorihame ja kukkakuviot kaapista! Tykkään tollaisista hameista, jotka luovat illuusion kapeasta vyötäröstä... Sen sijaan se ei ole järin kätevä silloin, kun haluaa vetää maukasta kahvia napaansa ja istua sen jälkeen kaksi tuntia paikoillaan leffateatterissa. Note to self.


Cut/Copy. Loppuun vielä eilisillan Kulttuuritalon keikka-asuilua, kesän hengessä tämäkin. Korun vaihdoin pitkäketjuiseen avaimeen ja villasukat Consseihin ennen ovesta ulos astumista. Ostoslistalle lisätään tummansiniset farkkushortsit, sillä huomaan, että leveistä reisistäni huolimatta (tai  niiden takia) hivenen lyhyempi malli olisi edullisempi, vaan kun eivät nuo kyseiset yksilöt hilaudu enää yhtään ylemmäs ;D Myös tyvikasvu on poissa! Ja tukka ei todellakaan ole noin oranssi mitä kuvissa, olivat kuvausasetukset mitkä tahansa niin pääni tuntuu leiskuvan.

Ihanaa, illalla tanssitreenit, jotka piristävät tätä supertylsää sunnuntaita!

12 comments:

  1. Nuo oranssit sukkikset on ihanat, sopii sulle! Ja miksei mun tukka näytä koskaan noin kivalta tuolleen huolettomana? Itsestäni tulee lähinnä mieleen puolipeikko, jos annan hiusten olla valtoimenaan sykkyröillä. Aina ei voi edes puhua kiharoista, kun pehko on enemmänkin semmoinen sekava sykkyrä. Ja nätti saksikoru!

    ReplyDelete
  2. Onpahan ihanan raikkaita virityksiä kaiken mustaharmaa-ankeilun keskellä!

    ReplyDelete
  3. Näistä kuvista tuli jotenkin iloselle mielelle, ihanan valosia kuvia ja hiusten värihän on ihanan leiskuva kuvissa!

    ReplyDelete
  4. Riehua komppailen, aivan ihania hyväntuulen asukuvia:) Näitä lisää! :)

    ReplyDelete
  5. Ihania kuvia <3 Sä oot niin nätti! Leiskuva tukka <3

    ReplyDelete
  6. Kuuntelin eilen pitkästä aikaa t.A.T.u:a ja tajusin, että sussa on samaa näköä, kuin siinä toisessa tytössä. Tosin oot kyllä söpömpi :)

    Noi mummon vanhat lasit sopii sulle. Onko niissä vahvuudet, vai onko ne ns. imagolasit?

    ReplyDelete
  7. Little M, kiitos! Ja voi kuule, mä en itsekään aina ymmärrä miten tukka näyttää semijärkevältä kuvissa, kun se todellisuudessa on just sellanen ku Röllillä :D

    Prefecta, kiitos! Täytyy yrittää pitää väri-innostusta yllä..

    Riehu, kiitos ihana :)

    aini, kiitos!!

    Päivi, kiitos kauniista sanoista :)

    Peps, hihi, kiitos!! Oon itseasiassa kuullut vertauksen ennenkin :D Rilleissä on vahvuudet kyllä, toinen linssi sopii mun näköön, toinen ei, koska oon eriparisilmäinen. Tarkotus olis viedä noi optikolle ja saada ihan omanvahvuset pleksit :)

    ReplyDelete
  8. Se on varmaan noi hiukset, mitkä enimmäkseen tekee sen. Mut on teissä vähän jotain muutakin samaa :)

    ReplyDelete
  9. Peps, voi olla, muistan jonkun kyllä sanoneen tästä yhdennäköisyydestä silloinkin, kun mulla oli tummat hiukset :)

    ReplyDelete
  10. Iiiih, tuo Kahville & Leffassa- look on aivan ihana! Pikku-Myy <3! Mulle kans~

    ReplyDelete
  11. Tää oli ihana asukooste ;-). Mukavan leokkisä fiilis näisä asuissa ja tykkään ton sun kultahameen urasta täällä blogissa; sitä vois sanoa jo klassikoksi.

    Mustat trikoorätit on maailman parhaita perusvaatteita ja mä ajattelen aina et löysyys hoikentaa...

    Ihanin on kuiteskin toi kukkamekko ja oranssit sukkikset niin kesäistä!!!

    ReplyDelete
  12. cinefiliaa, kiitos! Se on munkin lemppari näistä ^___^

    Nooruska, kiitos :) Hehe, ehkä hameella tosiaan on jo oma uransa.. Ja kenties kukkamekollekin vielä saadaan sellainen! :D

    ReplyDelete