2011/03/25

IAMX - President

Tässä oli tarkoitus lukea: oijoi, huomenna sitä taas saa! Nimittäin berliiniläistyneen brittimuusikon Chris Cornerin sooloprojektia IAMX'aa livenä. Valitettavasti sain tänä aamuna tiedon, että keikka on peruttu! :( Chris ja kumppanit ovat sen verran reippaasti sairaana, ettei esiintymisestä tule mitään. Kaksi peruttua Skandinavian (Fennoskandian, to be exact) keikkaa yritetään siirtää toiseen ajankohtaan, mutta tietenkään mikään ei takaa, että uusi päivämäärä sopisi omaan lukujärjestykseen. Kurjaa!!

Soundtrackia silti kehiin. Neljäs studioalbumi Volatile Times julkaistiin viikko sitten, ja vaikka siltäkin löytyy mielettömiä helmiä kuten Bernadette ja Oh Beautiful Town, on nyt sellainen fiilis, että täytyy pitäytyä vähän vanhemmassa tuotannossa ja niissä jo nähtyjen keikkojen fiiliksissä. Presidentin video on visuaalisesti yksi lemppareistani.


----EDIT. Hox!! Keikka on siirretty lauantaille 11. kesäkuuta!


3 comments:

 1. Voi harmi. Mulla on menny vuoden ohi kaikki kiinnostavat keikat, kun ei ole ollut oikein rahaa matkustaa helsinkiin (säästän matkaan). Tästäkään en tiennyt edes, ett ois ollut tulossa. President on musta ehkäpä heiän paras biisi ja The alternative on paras levy. Mut pitääpä ottaa tuo uusi nyt heti kuunteluun, tänks spotify!

  ReplyDelete
 2. todella kova pettymys oli kun eilen illalla tuli viesti peruutuksesta. olen viime viikkoina kuunnellut taas paljon iamxia päästäkseni tunnelmaan...höh

  ReplyDelete
 3. Mörri, voi kurja :/ Ehkäpä pääsisit nyt sitten IAMX'n uudelle keikalle, tai siis silloin kun tämä peruutettu keikka pidetään! Hope so. Uusi levy on kyllä kiva :)

  Anonyymi, sama juttu.. Mutta onneksi tosi pian varmistui toi uusi päivämäärä, jes! :)

  ReplyDelete