2011/03/14

En helt ny karriär


Ensimmäistä kertaa tänä vuonna kevätfiilis on tarttunut minuunkin. Kaipaa vain sitä hetkeä, jolloin voi jättää pitkähihaiset paidat neljän seinän sisälle ja kirmata avojaloin läheiseen puistoon syömään litratolkulla tuoreita mansikoita. Ennen kuin päästää piknikeihin ja pisamiin asti, täytyy kestää se muutaman viikon pituinen jakso, kun tiet täyttyvät kurasta ja loskasta ja ainoat järkeenkäyvät jalkineet ovat kumisaappaat. Jos aurinko paistaa lämmittäen kasvoja, kaiken rumuudenkin kestää. Mutta jos taivas riippuu harmaana massana talojen kattojen yllä, kaipaa talven kauneutta: valkoista, sinistä, kirkkautta ja kimallusta.
 
Näiden kuvien myötä sanon hyvästit kylmälle, mutta nautinnolliselle viime talvelle ja valmistaudun ottamaan kevään kuraisine teineen avosylin vastaan. Eiköhän se kesäkin sieltä sitten hiivi.

10 comments:

 1. Kevät fiilistä on ollut myös täällä, tosin tämänpäivänäinen lumisade ei oikein istu siihen keväiseen kuvaan jonka olen pääni sisällä maalannut...

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia!
  Elän ihan suosiolla seuraavan kuukauden oransseissa Hai-saappaissani, kunhan lumet vaan sulaa. :)

  ReplyDelete
 3. mycket söt. ! oikun kauniita kuvia. kevätkevät. ^^

  ReplyDelete
 4. Kiitos kivoista kommenteista! ^___^

  ReplyDelete
 5. Näiden sun UPEIDEN kuvien myötä, joista oikein aistii pakkasen parhaimmillaan, mäkin voisin heittää talvihyvästit! Onkin ollut niin keväinen fiilis kun oon aamuisin koittanut ulkoilla ( ja istuskellut jo Piritan terassilla auringossa kahtena päivänä!) että eiköhän se ole kevät nyt!

  ReplyDelete
 6. Oi kevät, tulejotulejotulejo!

  ReplyDelete
 7. SAija, voi kiitos! Terassi kuulostaa kyllä aika extremeltä, jotenkin tänäänkin auringosta huolimatta toi tuuli on aika kolee. Mut kyllä tää tästä lämpenee kokoajan :)

  Marja, tulee tulee ^___^

  ReplyDelete