2011/03/28

Arvontamuistutus!

Vielä kerran muistutus tänään klo 20 sulkeutuvasta leffa-arvonnasta! :)

Lisäksi maanantaita piristämään keväinen biisi, jonka onnistuin soittolistoilta unohtamaan. First Spring Day on legenda, ja aikoinaan kohahduttaneessa ja ihastuttaneessa Sairaan Kaunis Maailma
-elokuvassakin kuultu. Kaksi arvausta, tuliko nyt himo katsoa tuo elokuva... En ole nähnyt sitä vuosiin. Vieläköhän VHS löytyisi jostain?
p.s. Lumi, voitko nyt vihdoin sulaa pois??

6 comments:

 1. Yritin katsoa pari vuotta sitten Sairaan kaunista maailmaa uudestaan ja jäi kesken, kun myötähäpeä kasvoi liian suureksi. :D Jopa kaltaiselleni ysärinostalgikolle oli elokuva ihan liikaa.

  ReplyDelete
 2. En ole katsonut ko. leffaa ihan älyttömän pitkään aikaan. Muistan vaan sen v*ttu sitä ja v*ttu tätä :P

  ReplyDelete
 3. En edes muista, olenko nähnyt ko. leffaa! Tuli vaan Helmiä ja Sikoja mieleen sekä Kissan Kuolema (joka on todella ahdistava mutta hyvä) noista suomalaisista teinileffoista.

  Mutta kevät saisi tulla jo! Lunta vaan sataa taivaan täydeltä. :P

  ReplyDelete
 4. Kuuntelen tämän varmaankin joka kevät, nytkin on tullut kuunneltua jo pari kertaa. Ihana kappale!

  ReplyDelete
 5. Sairaan kaunis maailma oli ilmestyessään mun lempileffa ja pidin silloin jopa kirjaa siitä, kuinka monta kertaa katsoin sen. Oli se lukumäärä useita kymmeniä :D

  Niin ja First Spring Day on todellakin mahtava kevätbiisi!

  ReplyDelete
 6. Lauri, hahahaa, voi ei :D Ehkä mäkin vielä siirrän uusintakatselua sellaseen aikaan, jolloin ysäri on tarpeeksi kaukana menneisyydessä..

  Duvessa, niinpä :P Mä muistan myöskin ne värit helposti, tai sitten se johtuu tosta videosta.

  Kazza, Kissan Kuolema on hieno! Voi, sen näkemisestä on kyllä älyttömän pitkä aika myös. Jospa ton biisin laulaminen toisi kevään meille nopeammin.. :)

  Molly, ehdottomasti kevääseen kuuluva kyllä ^__^

  horrendous, huippua :D Suosikissa tai jossain oli juttua silloin noista näyttelijöistä, ja muistan kans lukeneeni sen moneen kertaan. Arttu Kapulainen oli silloin niin hawt xD

  ReplyDelete