2011/03/28

Kirpeää


Avocadoa, verigreippiä, mansikoita, jääsalaattia, cantaloupemelonia, hamppuproteiinia, vaniljasokeria
= keväistä kirpeyttä!

9 comments:

 1. Nam!! Itse join aamulla itsepuristettua verigreippi/appelsiinimehua. :) Itse tehdyt mehut ovat parhaita energiajuomia.

  ReplyDelete
 2. Mistä sä ostat tota hamppuproteiinia?

  ReplyDelete
 3. Kazza, oi! Pitäis ehkä itsekin testata :) Mä en vaan oo kamalan suuri mehujen ystävä, mutta toki itsepuristetut ovat eri juttu.

  Nooruska, Ruohonjuuresta. Siinä on vähän sellanen pähkinäinen maku, teelusikallinen per iso smoothie riittää.

  ReplyDelete
 4. Nyt jäikin kiinnostamaan että mitä toi hamppuproteiini oikein on ja mitä "hyötyä" siitä ois? :)

  ReplyDelete
 5. Pitääpä kokeilla tota avokadoa smoothiessa. Mulla kuleksii aina puolikkaita avokadoja jääkaapissa, kun oon pyöräyttänyt salaatin siitä ensimmäisestä puolikkaasta, mutta yllättäen seuraavana päivänä ei teekään enää mieli avokadosalaattia.

  Ootko kokeillut smoothiessa makeuttajana lucumaa? Uppoaa ainakin muhun.

  ReplyDelete
 6. aini, se on vaan eläinperäisen proteiinin korvike oikeastaan :) Sisältää myös paljon hyviä rasvahappoja sekä kuitua! http://www.superfoodit.com/hamppu.html

  Hannie, ilman avocadoa ei synny smoothieta. Ikinä. Makeuttajia en yleensä käytä, vaniljasokeria vaan jos on pakko, mutta oon tässä kyllä etsimässä kaikenlaisia uusia sokerin ja aspartaamin korvikkeita, joten pitää testata tota!

  ReplyDelete
 7. Sä oot mun smoothie-innostaja! :)
  Ei kai se hamppuprotsku oo kauheen voimakkaan makusta? Hampusta on jäänyt ikuinen kammo, kun ostin joskus sitä body shopin kehuttua hamppukäsivoidetta ja eihän sitä voinut käyttää...en toki siis syönyt sitä vaan voimakkaan hajun takia hylkäsin. :D

  ReplyDelete
 8. oijoi, kuulostaa ihanalle! Mä harrastan aika usein kans smoothieita, mutta tollasta ei ole tullu testattua.

  ReplyDelete
 9. Riehu, hihii, kiitos! ^___^ Ei se oo kovin voimakkaan makuista, aika sellasta pähkinäistä.. Mutta toki jos sitä laittaa paljon, alkaa se maistuakin. Itse suosittelen jotain sellasta yhtä teelusikallista reiluun smoothie-satsiin. Plus riippuu se niistä muistakin aineksista, jos ne on tosi mietoja, niin sitten hamppuprotsku maistuu enemmän. Mutta mä aika harvoin maistan sitä smoothieissa ollenkaan :)

  Ansku, kirpsakkaa oli, mutta välillä sellasta kaipaakin!

  ReplyDelete