2011/03/29

Hey You!

Joa ja tiinanen heittivät molemmat haasteella!

Kuka?
Kuplana tunnettu lapsenmielinen tosikko. Jalat maassa ja pää pilvissä. Diplomaattinen ja äärimmäisyyksiin menevä. Maaninen ja depressiivinen. Norsu ja keijukainen. Peikko ja prinsessa. Arkkitehti ja wannabe-tanssija. 
= Ristiriitainen fanityttö, joka peloistaan huolimatta katsoo maailmaa avoimin mielin.


Mitä?
Estetiikkaa monessa muodossa, popkulttuuria, iloa niin silmille kuin korvillekin, kokeiluja ruoan ja muodin maailmassa, tuunausta, mielipiteitä, inspiraatiota. Mitä tahansa mieleen putkahtaakin. Päiväkirja kiinnostavista asioista, ei niinkään omasta päänsisäisestä maailmastani.

Missä?
Työpöydällä, yksiössä, hissittömän talon neljännessä kerroksessa Helsingin itäisessä kantakaupungissa.


Millä?
Vaaleanpunaisella Vaio-lapsella, joka vaatisi Wintoosan uudelleen asennusta. Kamerana pääasiassa Nikon D3000 + 35mm f/1.8 (tai harvoin kittiputki 18-55mm), festareilla ja keikoilla joskus käytössä myös Olympus SP-560UZ.

Milloin?
Työpäivinä iltaisin, vapaapäivinä päivisin, usein myös ajastettuna. Ideoita voi vihkoseen tietysti kirjata vuorokaudenajasta välittämättä.


Haastetta en jaa eteenpäin, ottakoot sen vastaan ne ketkä haluavat :)

Kuvituksena tässä mielikuvituksen puutteen vuoksi joitakin koruja. Joku joskus sata vuotta sitten pyysi tekemään postauksen koruistani - se on valitettavasti mahdotonta, koska noita killuttimia on jokseenkin paljon... Näissä kuvissa murto-osa eli ne, jotka sattuvat roikkumaan seinällä olevista nauloista.

Ja tästä tuli mieleeni, että sinä Anonyymi joka joskus pyysit minua kuuntelemaan My Chemical Romancen vanhempaa tuotantoa, olen sitä jopa tehnyt - en vain ole saanut aikaseksi vastata mitään. Sinänsä siis Black Paradea edeltävät lätyt kuulostavat tietysti vähemmän tehtailuilta ja aidommilta, jos niin nyt voi sanoa, mutta musiikkityyli ei ole omien mieltymysteni mukainen. Plus sitten on edelleen se Gerard Wayn ääni, joka tökkii vähän liikaa... Joten tyydyn toteamaan, että kaikesta huolimatta Black Parade on MCR'n levyistä paras, jos nyt joku pitää valita :) Kun en bändiä oikeastaan ikinä kuuntele, niin vähän vaikea tehdä tällaisia valintoja. Sen sijaan tämä uusin tekele vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että pääsee kuunteluun heti kun ennätän keskittyä asiaan! Vähän liikaa näitä hyviä levyjä taas tullut ulos viime aikoina...


Pssst. Katalta sain vielä Gorgeous Blogger -tunnustuksen, johon liittyvän haasteen olenkin tehnyt aiemmin. Kiitos!! ^___^

5 comments:

 1. Hienot ja erirunolliset vastaukset, kiva lueskella~
  Ja hei, ihan liian ihania koruja: Alice ja miimikko ovat kyllä lempparini <3.

  ReplyDelete
 2. cinefiliaa, kiitos! ^__^ Miimikko-Pierrot on ystäväni tekemä, se on ihana<3

  Riehu, kiits!

  ReplyDelete
 3. Onpa sulla mahtavia koruja! Oikein tekisi mieli päästä hiplaamaan ja kokeilemaan. Ihanan persoonallisia ja hauskoja!

  ReplyDelete