2011/03/18

Bush - Letting the Cables Sleep

Yläaste. Musiikin tunti ja levyraati. Soitan senhetkisen ultimate-lempparini, Swallowedin. Vuosiluku on jotain 1996 ja 1998 välillä, bändi on yhtä kuin vuonna 1992 perustettu brittiläinen Bush ja meininki kokonaisuudessaan täydellisen ysäriä. Jos pidit grungesta ja Nirvanasta, et voinut olla pitämättä Bushista.

Razorblade Suitcase (1996) ja etenkin siltä löytyvä Swallowed ovat ikiklassikoita, mutta kolme vuotta myöhemmin ilmestynyt The Science of Things -levy on rakas sekin. Letting The Cables Sleep -raita on hyvin, hyvin kaunis ilman visuaalisia ärsykkeitäkin, mutta rosoisuutta, boheemia industrialismia ja murrettuja sävyjä sisäänsä syönyt video kruunaa kaiken. YouTube estää videon upottamisen, mutta klikatkaa kuvaa, niin pääsette liikkuvaan versioon! Suosittelen koko sydämeni kyllyydestä ♥


Koska sain vihdoin lisättyä hakutoiminnon blogiini, kokeilin seuraavaa: Bush-haulla löytyy yhdeksän (nyt kymmenen) postausta, Jim Sturgessilla kymmenen, Manboylla 25 ja Placebolla 26. Krhm. Tästä päästään sopivaan aasinsiltaan Sturgessin uudesta biisistä, joka on sekin jaksanut ihastuttaa alkuviikosta.

Ihanaa perjantaita!


p.s. Manic Street Preachers Hämeenlinnaan Wanaja Festivalille kesällä!!!! Niin monta kuukautta on bändiä nyt Suomeen odotettu, että tätä ei voi missata :)

8 comments:

 1. Mä tykkäsin kanssa Swallowedista vaikka muuten Bushia en kuunnellutkaan.

  Mua harmittaa tuo Manicsien keikka kun Tuska on samaan aikaan ja sinne on mentävä. Manicsit olen sentään kolme kertaa nähnyt livenä, mutta eihän se riitä.

  ReplyDelete
 2. Aivan mahtista viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Hei blogissani on sulle haaste! :)

  ReplyDelete
 4. Mut onhan se hyvä, että sun blogissa on selkeä manboy&placebo-linjaus ;-).

  Niin ja muuten ihania asukuvia ja toi hyvästi jättö talvelle.

  ReplyDelete
 5. Duvessa, Swallowed on oikeasti klassikko, aivan ihana! Mäkin oon nähnyt Manicsit neljä kertaa, mutta pakko taas kun edellisestä on kuitenkin aikaa 3v :) Harmi ettet (ilmeisesti) pääse paikalle! Mut välillä on tehtävä valintoja :/

  Chatrin, samoin!!

  tiinanen, kiitos, käynpäs tsekkaamassa :)

  Nooruska, haha, joo ;) Ja kiitos!!

  ReplyDelete
 6. Juu en valitettavasti pääse, Tuska vei voiton (oikeastaan lähinnä kavereiden takia, ei tähän mennessä bändien). Niin totta viime kerrasta on jo pitkä aika kun olivat Suomessa. No, ehkä ensi kerralla :)

  ReplyDelete
 7. Vanha Bush <3 30 Miles From The Sun on yks mun suosikki hitaammista biiseistä Letting The Cables Slepin ohella.

  ReplyDelete
 8. Duvessa, bändi käy täällä kuitenkin aika säännöllisesti, joten ensi kerralla sitten! :)

  Reiska, se on ihana, mutta mikään ei voita cablesia<3 No paitsi Swallowed ehkä.

  ReplyDelete