2011/03/27

Keep Calm And Carry On


Brittiläinen Keep Calm And Carry On -juliste kehitettiin hallituksen toimesta toisen maailmansodan kynnyksellä, yksinkertaisesti rauhoittamaan ja nostamaan hyökkäystä pelkäävien kansalaisten moraalia. 2000-luvulla juliste hoksattiin uudestaan, ja se on saavuttanut sukseeta ympäri maailmaa, päätyen kaikenlaisiin erilaisiin esineisiin. Perinteinen posteri taitaa kuitenkin olla se kaikista suosituin kapine. Fraasista on tietenkin pitänyt tehdä kaikenmaailman väännöksiä, tässä muutamia hauskoja!


p.s. Vielä ehtii koetella onneaan leffojen muodossa! Arvonta suljetaan huomenna maanantaina klo 20. Voittajat julkistan tiistaina :)

Kuvat 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12

12 comments:

 1. Vika on ehdottomasti paras. :D Vaikka muutkin on kivoja, etenkin face a brittish accent ja Mario -fontilla tehty!

  ReplyDelete
 2. Hahaa, loistavia! Arvaa vaan meninkö heti tutkimaan play.comin julistevalikoimia... :D Pidättäydyin nyt kuitenkin ainakin toistaiseksi tilaamasta mitään, mun seinät kun on muutenkin jo ihan tarpeeksi täynnä kaikkea...

  ReplyDelete
 3. Nää on kyllä kivoja, mutta itseä häiritsee kun näitä on nyt jokapaikassa niin ne on kärsineet siinä mielessä semmosen uutuusinflaation, silti, voisin tuon alkuperäisen ottaa itsellenikin, se on paras noista! :D

  ReplyDelete
 4. Mulla on korttina toi punainen perusjule kehyksissä. Kaveri toi sen mulle just tuliaiseksi pari vuotta sitten kun mietin, että mistä saisin sellaisen (sanomatta ääneen). Suosikkejani on kuitenkin se Keep Calm and Make things. Näpertäjän lempparia!

  ReplyDelete
 5. Hauskoja! :D Lemppareina nuo cupcake ja Batman. :)

  ReplyDelete
 6. Nää on aina hyviä ;O) Oma suosikkini on itseasiassa oman Geek-blogini sivupalkissa missä on Supernaturalin Dean huutamassa, kuva johtaa horror-osastolle ja näin selitettynä kuulostaa ihan saamarin typerältä, tajusin juuri. Sorry, palasin juuri töihin lomalta..

  ReplyDelete
 7. fake a british accent ja dance like thom yorke on parhaat! Muuten olen jo vähän kyllästynyt alkuperäiseen, niitä kun näkee ihan joka paikassa. :)

  ReplyDelete
 8. Mä olen kans kyllästynyt näihin, kun niitä näkee kaikkialla. Harmi sinänsä.

  ReplyDelete
 9. Joa, hih ^___^ Mun lemppari on toi Thom Yorke<3

  Eeva, välillä on hyvä pidättäytyä :D Mun seinille vielä mahtuisi..

  Prefecta, no problem :)

  aini, totta, valitettavasti uudet kivat asiat kärsii jossain vaiheessa aina sen inflaation :/ Mutta ehkä sitten kun siitä pääsee 'yli', ne on taas hienoja..?

  Oola, korttina eli pienenä annoksena menee kyllä vallan mainiosti :) Jos muuten kyllästyttää.

  Kazza, toi Batman on kyllä loisto x)

  Mikaela, hee, se on kyllä hauska vaikka meneekin multa vähän ohi :D

  Riehu, toi Thom Yorke on kyllä niin reps x)

  Chatrin, niinpä :/ Mutta ehkä se kyllästyminen häviää jossain vaiheessa..

  ReplyDelete
 10. Sitten on vielä tämä ei vain hauska vaan oikeasti hyvä: http://www.flickr.com/photos/blackbeltjones/3365682994/

  ReplyDelete