2011/03/04

The Ark - Echo Chamber

Jos upeaakin upeampi The National sai kyyneleet silmiin eilen, on tänään luvassa kokonainen vesiputous. The Arkin jäähyväiskiertueen toisella Tavastian keikalla on lupauksien mukaan tiedossa hittejä ja harvinaisuuksia yli kymmenen vuoden ajalta. 17.8.2001 alkoi oma taipaleeni Ruotsin glamrock-ylpeyden keikkojen parissa ja tänään se päättyy - ainakin hetkeksi, sillä suurella todennäköisyydellä bändin meiningistä saa nauttia vielä festareilla. Popkalasetissa Ola, Markus, Syltty, Leari ja Jepson olivat vielä nuoria poikia vailla suuren bändin suunnitelmallisuutta. En ikinä unohda Olan karvahanskoja, joista täytyy kaivaa kuvia tännekin joskus. En voi kuvitella kesäfestareita ilman Arkin energistä liveshow'ta, maailmasta tulee tämän jälkeen paljon tylsempi paikka!

Juhlan kunniaksi vanhaa, vanhaa Arkia.Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan myös vuoden 2006 Provinssirockin setin (esim. Let Your Body Decide), jossa livekunto tulee esille huonosta kuvanlaadusta huolimatta, sekä mie-let-tö-män kuoroversion Calleth You, Cometh I'sta!

10 comments:

 1. Olin keikalla eilen ja oli MIELETÖNTÄ. Mun mielestä pari viime vuotta Arkin keikat on olleet hyviä, mutta jotenkin... väsyneitä? Nyt oli ihan älytön meininki alusta loppuun.

  Eikä mikään voita sitä kun koko Tavastia huutaa Calleth you, cometh I:ta niin kovaa kuin keuhkoista lähtee. Jos ei ihminen siitä herkisty, niin ei mistään! <3

  ReplyDelete
 2. Miullapa olisi siulle kukamitämissämillämilloin -haaste! =)

  ReplyDelete
 3. Moi,
  ajattelin suhteellisen pitkään kestäneen lueskelun jälkeen paljastaa tunteeni, nimittäin blogisi suhteen! Oon kerrasta toiseen äärimmäisen innoissani elämänmakuisesta, kulttuuria pursuavasta, rennosta blogistasi. Tällaisista blogeista saa hulluna inspiraatiota ja hymyä ihan arkiseen elämään, sillä samankaltaisten ihmisten merkintöjä lueskellessa tulee hyvä mieli! Kiitos kovasti, pysyttelen uskollisena lukijana :)

  ReplyDelete
 4. Eilinen oli IHANA. Taatusti tänään vähintään yhtä tunnelmallista, herkkää, riemukasta, ikimuistoista - eilen aistin vielä hiukan ilmassa sellaista "no mutta mehän tullaan vielä huomenna tänne soittamaan teille" -ajatusta, ehkä tänään pojat itekin tajuaa paremmin että se on menoa nyt.

  ReplyDelete
 5. Nehän on ehtiväisiä, kun olivat ennen ysiä soittelemassa Korkojen kera-ohjelmassakin. =)

  ReplyDelete
 6. Eilinen oli ihan taivas. Samaan aikaan tosi haikeeta ja surullista, ja kuitenkin arkmaisen mielettömän täydellisen ihanaa. <3

  Pitäisi ehkä lähteä Ruotsiin keväämmällä, eilinen ei voinut olla viimeinen kerta Arkia livenä...

  ReplyDelete
 7. Lina, munkin mielestä Arkin viime vuosien keikoista on puuttunut SITÄ JOTAIN. Perjantai oli tajuttoman upea.. Mulla on ollut kolme viikkoa yskä, ja sain keikalla kauheita yskimiskohtauksia, mutta silti oli pakko laulaa mukana ja menettää äänensä :D

  Joa, kiitti! :)

  pisamainen, voi että, kiitos ihanasta kommentista!! Tulin siitä tajuttoman hyvälle mielelle :') ^___^

  Duussi, uskon täysin :) Perjantai oli tosiaan sellanen, että perhana viimeistä kertaa nyt.. mieletöntä, huh.

  Henskis, aijaa! Tuleeko se Korkojen Kera siis suorana? :o Täytyypä ettiä jostain nettitv'stä.

  minna, veit jalat suustani. Jotenkin haikeudesta huolimatta se ilta oli niin vetävä, huijui! Haha, Olahan sanoi että toi on arkeology tour part I, että sitä kakkosta odotellessa.. :D Toisaalta, toivon että eivät ehkä tulisi festareille, koska haluaisin pitää tämän keikan mielessäni sinä viimeisenä, se oli niin huippu<3

  ReplyDelete
 8. Voih! The Ark on ollut pitkäaikainen rakkaus ja teinivuosien henkireikä! Harmillisesti en itse jäähyväiskeikalle päässyt, mutta hengessä ollaan mukana! Juuri muistelin vuoden 2002 provinssia, the Arkin keikkaa ja ihanaa höyhenpuuhka-poikaa, joka lahjoitti minulle höyhenen puuhkastaan :) Glamrok-vaiheessa myös elokuvamaailmasta iski kovaa ja korkeelta Velvet Goldmine, joka the Ark hypetyksien kanssa osui enemmän kuin paremmin yhteen ;)

  ReplyDelete
 9. pohjoistuulipuhaltaa, oih! Muistan, miten paljon harmitti, kun toi Provinssin keikka jäi multa väliin :( Nyyh. Mutta muistan alkuaikojen keikalta kyllä erään höyhenpuuhkapojan, onkohan sama tyyppi kyseessä? ;) Ja Velvet Goldmine on todellakin loistava elokuva! Ark on ollut kyllä suuri osa elämää monen vuoden ajan, vaikka viime vuosina fiilis olisikin vähän laimentunut. Mutta tää viimeinen keikka oli ihan mieletön<3 Toivottavasti näet bändin vielä esim. kesällä festareilla!

  ReplyDelete
 10. Toivotaan näin :) Ja höyhenpuuhkapoika saattaa hyvinkin olla sama, meno oli sen oloista että tuskin olin ainut tyttö joka sinä iltana sai höyhenen puuhkasta ;)

  ReplyDelete